Живиця

Аромат:

аромат яливця та липи, надають легкий і свіжий смак

Смак:

хвойний та м'який

Властивості:

традиційний зігріваючий гуцульський засіб для зміцнення життєвих сил

Склад:
Ялинова китиця
молоді пагони ялини
квітка ромашки
ромашка
Лист малини
лист малини
Плоди шипшини
плоди шипшини
Материнка
материнка
Квітка чебрецю
чебрець
Цвіт липи
цвіт липи
Лист кропиви
лист кропиви
Лист ожини
лист ожини
Quantity:

50% прибутку передаємо у створений нами центр для молоді з ментальними порушеннями

Про збір

Допомагає зняти напругу, насичує організм вітамінами та підвищує імунітет.

Маючи енергетичну дію зарядить бадьорістю та силою.

Ви можете пити його вранці та ввечері.

  • підвищенних фізичних і розумових навантаженнях
  • нервовій напрузі
  • хронічній втомлюваністі
  • знятті стресу

Насипати суміш у скляний або керамічний посуд із розрахунку 2 гр на 250 мл. Залити ємність окропом, температура води 90-95 ̊С.

Накрити кришкою і настояти близько 10-15 хвилин. Насолоджуватися.

Для зберігання чаю підходить посуд герметично закритий: зі скла, металу, глазурованої кераміки.

Бажано берегти чай від сонячного проміння, сторонніх запахів та вологості.

Температура зберігання 18-25 градусів.

Супутні товари